direct mail doosje met gadget

mailingdoosje Food without Foodprint

Handmate en duurzame uitstraling

In deze mailing staan de kernwaarden van de opdrachtgever centraal die in combinatie met een klein geschenk in de vorm van een kompas aan het personeel is uitgereikt. De kompas is door Kaak3D in eigen beheer op één van hun 3D printers geproduceerd. Voor de infoflyer en interieur hebben we gebruik gemaakt van papier uit landbouwafval.    

Technische specificaties:

Formaat:  115 x 181 mm 
Materiaal: brievenbusdoosje 1 mm bruin golfkarton vzv logostempel (handmate), flyer en inlay Paperwise* papier uit landbouwafval.
Druktechniek: Digitaal
Afwerking: inlay contour snijden en aangeleverde kompas bevestigen. 

Oplage: +- 1000 ex.

Opdrachtgever: Kaak Food Processing Systems B.V.

* Milieu-impact van Paperwise papier is 47% lager dan FSC papier van houtvezels en 29% lager dan recycled papier. Lees meer hierover op paperwise.eu/milieuvoordeel

Nieuwsgierig naar ons?

Wij staan in de startblokken om voor jou een geheel vrijblijvend voorstel uit te werken. 
Meer foto's

Samen op weg naar een duurzame omgeving

Waar we kunnen zijn wij altijd op zoek naar duurzame oplossingen in ons vakgebied. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld geen plastic tape maar alleen papieren tape zodat onze verpakking ook 100% recyclebaar is. Want in onze ogen helpen juist ook de kleine bijdrage.  Spreekt jou dit aan? Misschien kunnen we samen een duurzame relatie aangaan.

Kunnen wij iets voor je doen?

Vul hieronder je gegevens in en we komen met een passend voorstel bij je terug.

Welke duurzame oplossing gaan we samen aan?

Waar wij kunnen helpen wij onze klanten met duurzame oplossingen binnen ons vakgebied. Laat ons weten welke duurzame oplossing jij zoekt en wellicht kunnen wij je hierbij helpen. 

Heb je een vraag over kleding bedrukken?

Waar wij kunnen zoeken we graag naar een oplossing hiervoor. Vul onderstaand formulier in en we komen spoedig met een reactie.