Buroprint
De Hogenkamp 2P
7071 EC Ulft

KvK nummer: 81472692

Voor alle opdrachten die via www.buroprint.nl worden verwerkt, gelden de onderstaande voorwaarden. De gebruiker/klant/opdrachtgever (hierna: klant) gaat akkoord met deze voorwaarden bij het gebruik van de website www.buroprint.nl (en eventuele bijbehorende services).

Verantwoordelijkheid

De klant is zelf volledig verantwoordelijk voor teksten, adresinformatie en overige informatie die op de kraskaart(en) is weergegeven. buroprint.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor teksten, adressen, bestanden en overige informatie die door de klant wordt ingevoerd. De klant dient zich in alle opzichten te houden aan de wetten van het land van bestemming van de kraskaart(en).

Aansprakelijkheid

Buroprint kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor wijziging, beschadiging of verlies van bestanden, afbeeldingen of overige informatie. Buroprint kan tevens in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor verlies, fouten of beschadigingen bij de bezorging, in dit geval gelden de algemene voorwaarden van de desbetreffende bezorgdienst.

Overeenkomst

De overeenkomst tussen klant en buroprint.nl komt tot stand op het moment dat de klant de opdracht van zijn bestelling verzendt naar buroprint.nl.

Kleur

De kleur van de afdruk en van het beeldscherm is nooit 100% identiek aan elkaar. Eventuele aansprakelijkheid van buroprint.nl blijft beperkt tot fouten in de productie van het drukwerk.

Levertijd

Alle opdrachten worden minimaal 1 werkdag voor de opgegeven leverdatum verzonden. Voor de bezorging is buroprint.nl afhankelijk van de bezorgdienst. Vertragingen in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot annulering van de opdracht of tot schadevergoeding. Voor een snelle bezorging dient de klant zelf zorg te dragen voor het aanleveren van volledige en correcte adresgegevens.

Annuleren

De klant kan binnen 1 uur na het tot stand komen van de opdracht annuleren door een schriftelijke annulering te richten aan de klantenservice van buroprint.nl (info@buroprint.nl ). Annuleren is niet meer mogelijk wanneer de opdracht na 1 uur in behandeling is genomen.

Retour- en teruggavezendingen

Gepersonaliseerde producten waaronder drukwerk vallen buiten het ontbindingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

Heb je een vraag over kleding bedrukken?

Waar wij kunnen zoeken we graag naar een oplossing hiervoor. Vul onderstaand formulier in en we komen spoedig met een reactie. 

Welke duurzame oplossing gaan we samen aan?

Waar wij kunnen helpen wij onze klanten met duurzame oplossingen binnen ons vakgebied. Laat ons weten welke duurzame oplossing jij zoekt en wellicht kunnen wij je hierbij helpen.