De Brandshop, voor een beheersbare huisstijl

De brandshop van Buroprint is een online applicatie  voor het bestellen, opmaken, beheren en publiceren van alle communicatie-uitingen binnen een organisatie. Werkelijk alles waar je logo op staat kan centraal vanuit de brandshop besteld worden. Bovendien kun je zonder enige kennis van ontwerpen  zelf je eigen huisstijldocumenten opmaken en bestellen. Zoals bijvoorbeeld je visitekaartje of flyer. Alle afspraken om je huisstijl te bewaken worden erin vastgelegd en het resultaat is een constante herkenbare uitstraling van je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en Buroprint adviseert jou graag over de mogelijkheden die onze brandshop voor jouw organisatie kan betekenen.

brandportal mijn buroprint
brandportal mijn buroprint

Binnen 1 minuut je visitekaartje maken!

Om je eigen visitekaartje te maken hoef je slechts 4 velden in te vullen. Het systeem vertaalt het vervolgens in de juiste huisstijl en genereert direct een drukklare pdf. Even controleren en je kaartje gaat direct in productie. En je opmaakkosten zijn exact 0 euro! 

Zelf ontwerpen alsof het kinderspel is.

Binnen onze brandshop kan iedereen aan de slag als ontwerper. Alle afspraken om je huisstijl uit te dragen leggen we gezamenlijk vooraf vast. Vervolgens maak je zelf de mooiste flyers en folders op zonder eindeloos heen en weer te moeten mailen met proeven en correcties. Een enorme besparing in tijd en geld.  

brandportal mijn buroprint

Probeer het maar eens uit, één jaar lang helemaal gratis

Pakket

aantal templates

aantal bestellingen 

aantal gebruikers

voorraadbeheer

beeldbank

rechtenstructuur

eigen look en feel

licentieduur

Kosten

Basis

1

onbeperkt

2

max. 5 artikelen

1 jaar

Gratis*

*1 jaar gratis, daarna € 30,00/mnd

Premium

5

onbeperkt

5

onbeperkt

ja

ja

ja

2 jaar

€ 75,00 / mnd

XL

onbeperkt

onbeperkt

onbeperkt

onbeperkt

ja

ja

ja

2 jaar

€ 145 / mnd

Heb je een vraag over kleding bedrukken?

Waar wij kunnen zoeken we graag naar een oplossing hiervoor. Vul onderstaand formulier in en we komen spoedig met een reactie. 

Welke duurzame oplossing gaan we samen aan?

Waar wij kunnen helpen wij onze klanten met duurzame oplossingen binnen ons vakgebied. Laat ons weten welke duurzame oplossing jij zoekt en wellicht kunnen wij je hierbij helpen.