Direct mail Kerstattentie

kerstmailing Buroprint

direct drukken op honingraatkarton

Met kerst 2022 hebben we onze relaties verrast met een “buroboom” Een 100% recyclebare en gepersonaliseerde kerstboom die door zijn uitvoering een enorme hoge attentiewaarde heeft. Menig bureau is tijdens de feestdagen opgevrolijkt met deze originele buroboom.   

Technische specificaties:

Formaat: 18 x 25 cm 
Materiaal: Honingraatkarton 10 mm*
Druktechniek: UV Print dubbelzijdig en gepersonaliseerd
Afwerking: contour uitsnijden

Oplage: +- 150 ex.

Opdrachtgever: Buroprint Ulft

* Honingraatkarton is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Het heeft een kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte toplaag. Het populaire materiaal is verkrijgbaar in 10 of 16 mm dikte en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken.

Nieuwsgierig naar ons?

Wij staan in de startblokken om voor jou een geheel vrijblijvend voorstel uit te werken. 
Meer foto's

Samen op weg naar een duurzame omgeving

Waar we kunnen zijn wij altijd op zoek naar duurzame oplossingen in ons vakgebied. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld geen plastic tape maar alleen papieren tape zodat onze verpakking ook 100% recyclebaar is. Want in onze ogen helpen juist ook de kleine bijdrage.  Spreekt jou dit aan? Misschien kunnen we samen een duurzame relatie aangaan.

Kunnen wij iets voor je doen?

Vul hieronder je gegevens in en we komen met een passend voorstel bij je terug.

Welke duurzame oplossing gaan we samen aan?

Waar wij kunnen helpen wij onze klanten met duurzame oplossingen binnen ons vakgebied. Laat ons weten welke duurzame oplossing jij zoekt en wellicht kunnen wij je hierbij helpen. 

Heb je een vraag over kleding bedrukken?

Waar wij kunnen zoeken we graag naar een oplossing hiervoor. Vul onderstaand formulier in en we komen spoedig met een reactie.