duurzame papiersoorten

Duurzame papiersoorten, wij helpen je bij de juiste keuze

De vraag naar duurzaam papier neemt steeds verder toe. Veel bedrijven hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan en zo ook bij ons. Daar waar we kunnen proberen we onze klanten te informeren over de diverse keuzes die ze hebben op het gebied van duurzame papiersoorten. En gelukkig hebben we nu ook een uitgebreide keuze op dit gebied. Zo is er nu PaperWise, een papiersoort gemaakt landbouwafval. Daarnaast is er een steeds ruimere keuze in 100% recycled papier en papiersoorten voorzien van een milieukeurmerk.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Heb jij als bedrijf duurzaamheid ook hoog op je agenda staan? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om papiersoorten.  En een afspraak is vrijblijvend en snel gemaakt.

Volg ons en je bent als eerste op de hoogte:

Heb je een vraag over kleding bedrukken?

Waar wij kunnen zoeken we graag naar een oplossing hiervoor. Vul onderstaand formulier in en we komen spoedig met een reactie. 

Welke duurzame oplossing gaan we samen aan?

Waar wij kunnen helpen wij onze klanten met duurzame oplossingen binnen ons vakgebied. Laat ons weten welke duurzame oplossing jij zoekt en wellicht kunnen wij je hierbij helpen.