Paasmailing Buroprint

paasmailing Buroprint

Personaliseren op zijn best

Onlangs hebben we onze eigen Paasmailing verstuurd. Hierbij hebben we onze klanten, leveranciers en prospects verrast met een gepersonaliseerd doosje met daarin een aantal paaseitjes in hooi. Naast het adresseren van de sticker op het doosje hebben we ook een kreet toegevoegd om de attentiewaarde van de mailing te verhogen: Niemand anders dan de contactpersoon mocht het doosje openen. 

In het doosje hebben we vervolgens weer een doosje verpakt (model luciferdoosje) waarbij beide delen van het doosje gepersonaliseerd zijn met een persoonlijke boodschap en een grappige tekst “Zijn alle eitjes op <voornaam>? Koop een kip”.  Deze tekst werd pas zichtbaar nadat alle eitjes op waren. 

De enorme hoeveelheid positieve reacties die we hebben ontvangen heeft wel bewezen dat je een enorme attentiewaarde kunt behalen wanneer je creatief omgaat met het personaliseren van een mailing. 


Technische specificaties:

Formaat: mailingdoosje A6+ met daarin een schuifdoosje A7+ 
Schuifdoosje: gedrukt op 2-zijdig sulfaatkarton 350 gr 
Druktechniek: digitaal (geheel in full colour) + gepersonaliseerd
Afwerking: schuifdoosje digitaal stansen/vouwen/plakken, eitjes en stro inleggen. Mailingdoosjes vzv gepersonaliseerd adresetiket

Oplage: +- 150 ex.

Opdrachtgever: Buroprint

Nieuwsgierig naar ons?

Wij staan in de startblokken om voor jou een geheel vrijblijvend voorstel uit te werken. 
Meer foto's

Samen op weg naar een duurzame omgeving

Waar we kunnen zijn wij altijd op zoek naar duurzame oplossingen in ons vakgebied. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld geen plastic tape maar alleen papieren tape zodat onze verpakking ook 100% recyclebaar is. Want in onze ogen helpen juist ook de kleine bijdrage.  Spreekt jou dit aan? Misschien kunnen we samen een duurzame relatie aangaan.

Kunnen wij iets voor je doen?

Vul hieronder je gegevens in en we komen met een passend voorstel bij je terug.

Welke duurzame oplossing gaan we samen aan?

Waar wij kunnen helpen wij onze klanten met duurzame oplossingen binnen ons vakgebied. Laat ons weten welke duurzame oplossing jij zoekt en wellicht kunnen wij je hierbij helpen.