Nieuw drukwerk voor Evers Financiële Dienstverlening

ringband offertemap en notitiebloks

Afgelopen maand hebben we voor Evers Financiële Dienstverlening een nieuwe ringband, presentatiemap en notitiebloks in A4 en A5 formaat mogen verzorgen. 

Ronald Evers heeft ons gevraagd om naast het drukwerk ook het ontwerp te verzorgen. Op zijn verzoek hebben we in eerste instantie het logo op wat details in de kleurstelling aangepast. Vervolgens zijn we begonnen met het uitwerken van de notitiebloks, ringband en presentatiemap waarbij we de map en ringband in dezelfde stijl hebben gehouden om dit mooi op elkaar af te stemmen. De vormgeving is rustig en zakelijk waarbij de kernactiviteiten van Evers Financiële Dienstverlening duidelijk naar voren komen.

Ronald, bedankt voor het vertrouwen en deze leuke opdracht.

Technische informatie

De ringband heeft een capaciteit van 25 mm en is uitgevoerd in een 4-rings D-mechaniek en geleverd met neerhouder. De binnen en buitenzijde is voorzien van glans laminaat voor een fraaie uitstraling en ter bescherming van het drukwerk. De ringband is stevig omplakt om 2,25 mm grijskarton. 

 De presentatiemap is gedrukt op 350 gr houtvrij gecoat papier en ook voorzien van glans laminaat. Daarnaast is de map voorzien van flappen die in elkaar gestoken kunnen worden en er is ruimte om je visitekaartje er in op te bergen. 

De notitiebloks zijn gedrukt op goed beschrijfbaar houtvrij offset 90 grams en per 50 vel gelijmd op stevig grijskarton. 

Wil je hier meer van weten?
Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

nog meer projecten bekijken?